Kisajärjestelyt kiivaimmillaan

Kisat kolkuttelevat jo ovella. Ilmottautuneita eri sarjoihin on jo mukavasti, samoin kylätapahtumaamme on tulossa jopa yli 40 toimijaa esittelemään toimintaanta!

Tämän vuoden MM-tatti -kisan erikoisuutena on Dalla Vallen oma perhesarja, jossa kisaillaan herkkutattien lisäksi muiden kauppasienten poimimisesta. Sarjassa sallittuja sieniä ovat kauppakelpoiset herkkutatit, kantarellit, mustatorvisienet, haaparouskut ja kangasrouskut. Lisäksi perheille on luvassa pieniä tehtäviä, joista tulee suorittaa vähintään kolme. Perhesarja on erinomainen mahdollisuus perheen yhteiseen metsäretkeen ja tutustuttaa kasvava sukupolvi sienten maailmaan!

Kaikkiin sarjoihin mahtuu vielä hyvin mukaan kisaamaan yksin, kaverin kanssa, työporukalla tai perheellä. Muistathan, että meillä käy paikan päällä kisa-aamuna maksuvälineenä myös Smartumin setelit! Ilmoittautuminen kisaan on vanhaan tapaan aamulla klo 8-9, minkä jälkeen siirrytään kisapaikalle.

Kilpailijoille on tänä vuonna Bonuksena käytettävissä ilmaiseksi RHiannonin kisaan valmistava pieni hoito, samoin kisan jälkeen elvyttävä hoito. Kannattaa siis tulla ajoissa paikalle, että ehtii saada virtaa ennen kisapaikalle lähtöä!

Kylätapahtumamme alkaa aiemmista vuosista poiketen tänä vuonna kello 10. Tapahtuma kestää kello kahteen. Vaikka koulun piha onkin tapahtuman pääalue, on myös sisällä ohjelmaa, samoin kilpailijoiden ruokala. Saniteettitilat niin ikään löytyvät koulun sisätiloista.

Tapahtuman ohjelmassa on tänä vuonna musiikkiesityksiä ja jätevesineuvonnan tietoisku. Myös trumpetisti Peter Loman on lupautunut kertomaan kuulumisia Kuubasta. Mukana on entiseen tapaan esittäytymässä paikallisia pienyrittäjiä ja yhdistyksiä. Uusiakin on mukana - voit esimerkiksi käydä silittelemässä aitauksessa olevia lampaita ja ostaa lammastuotteita. Taitobussin tuulihyrräkurssille mahtuu vielä ilmaiseksi osallistujia, kannattaa ilmoittautua heti mukaan!

Tervetuloa hyvän mielen kylätapahtumaan!

Additional information