Yrityksille ja yhteisöille

Kiinnostaako yritysesittely MM-tatti -tapahtumassa?

Parin viime vuoden aikana kylätapahtumamme on ollut väkirikas, iloinen tapahtuma. Kävijöitä on ollut satoja, ja esittelijöitä nelisenkymmentä.

Ei paikkamaksua

Kutsumme teidät pienyrittäjät esittelemään toimintaanne ja myymään tuotteitanne hyvän mielen kylätapahtumaan. Osallistuminen tapahtumaan ei maksa mitään, mutta paikkaa vastaan keräämme jokaiselta esittelijältä tuotteen, mikä menee arpajaistemme palkinnoksi. Tuotepalkinto voi olla mikä vain, esimerkiksi yrityksesi tuote tai jokin ostettu pieni tavara. Voitte siis vapaasti esitellä omaa toimintaanne, mutta emme hyväksy kilpailevaa arvanmyyntiä. Pidämme alueella yhdet arpajaiset, tuotto menee tapahtuman ylläpitokustannuksiin.

Tapahtuma-aika klo 11-14

Iloisen mielen ja arpajaispalkinnon lisäksi tarvitsette mukaanne oman esittelypöydän ja tuolin, sekä halutessanne oman telttakatoksen. Tapahtuma alkaa klo 11 aamulla ja loppuu noin kello 13.30 palkintojenjaon jälkeen. Paikalle kannattaa tulla aamulla kymmenen kieppeillä laittelemaan omaa paikkaa valmiiksi. Kisailmoittatuminen alkaa jo kello 8-9 välisenä aikana. Jonka jälkeen kilpailijat lähetevät sieneen. Paluu on noin kello 11.

Ilmoittaudu 20.8. mennessä!

Tapahtumasta saatte yrityksellenne parhaan hyödyn kun ilmoittaudutte etukäteen, kuitenkin viimeistään 20.8. mennessä. Etukäteen ilmoittautuminen on tärkeää, jotta voimme suunnitella kullekin esittelijälle oman paikkansa. Tapahtumassa on paikalla juontaja, joka ohjelman juonnon lisäksi informoi yleisölle alueella olevista esittelijöistä. Jos haluatte, että juontaja esittelee yrityksesi, voitte kirjoittaa meille lyhyen esitelmän toiminnastasi.

Jos kiinnostusta löytyy, merkatkaa siis päivä kalenteriinne ja ilmoittautukaa tulostanne joko sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puhelimitse soittamalla yhdistyksen puheenjohtaja Katariina Ahlholmille puh. 045 871 8990 tai ilmoittautumalla nettisivujen omalla lomakkeella. 

Kerää yrityksesi joukkue ja tule viettämään virkistyspäivää!

MM-kisat ovat mitä parhain tapa viettää yrityksen virkistyspäivää luonnon helmassa. Joukkuekisassa tarvitaan tiimityötä ja se on omiaan parantamaan työyhteisösi ryhmähenkeä. MM-tatti on leikkimielinen kisa metsässä, ja siihen voi osallistua kuka tahansa kokemuksesta tai sen puutteesta riippumatta.

MM-kisoissa osallistujat kisaavat tattimestaruudesta yksilö- ja joukkuesarjoissa kahden tunnin ajan. Voittajiksi selviytyvät ne, jotka ovat keränneet eniten I- ja II-luokan herkkutatteja kiloissa. Tattimestaruuden voittoon ei tarvita asiantuntemusta, vaan olemme huomanneet, että myös kokemattomat kisaajat voivat voittaa. Kilpailualue on salaisuus lähtöhetkeen saakka, joten maastokaan ei anna etulyöntiasemaa kenellekään. Kerää siis herkkutatit sekä kantarellit ja tuo ne puhdistettuna tuomareille. Laajempaa sienituntemusta ei tarvita, sillä tuomaristo tarkistaa sienet kisan jälkeen ja punnitsee ne.

Sarjoihin osallistuvien on mahdollista kisata myös kantarelli-sarjoissa ja kerätä tattien lisäksi I ja II-luokan kantarelleja. Palkinnot kilpailusarjoissa ovat 100–300 euroa sijoituksesta riippuen. Kantarellin lisäsarjassa parhaat palkitaan mitalein ja tavarapalkinnoin. Yksilösarjan osallistumismaksu on 20 euroa ja kolmen hengen joukkueen osallistumismaksu 50 euroa. Osallistujat saavat syödä kilpailun jälkeen aterian, mikä sisältyy osallistumismaksuun. Ilmoittaudu ennakkoon kilpailuun sähköpostilla tai nettisivujen lomakkeen kautta.

Liittyminen Tattikarnevaaliyhdistyksen jäseneksi

Tattikarnevaaliyhdistys ry koostuu jäsenyhdistyksistä, jotka omalta osaltaan ovat mukana toiminnan ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Tällä hetkellä Tattikarnevaaliyhdistykseen kuuluu 14 jäsenyhdistystä.

Jos yhdistyksesi tai yrityksesi on kiinnostunut MM-tattikisojen järjestämisestä ja Tattikarnevaaliyhdistyksen toiminnasta, mukaan pääsee 50 euron jäsenmaksulla. Yksityishenkilöt voivat toimia kannatusjäseninä, maksu on 10 euroa.

Voit kysyä lisää lähettämällä sähköpostia.

Additional information